Het boek "murderball" is uit!


Een fantastische sport en een geweldig team…

 

Wil jij het boek thuis ontvangen?

Nu Direct Bestellen via Bol.com
zo'n boek komt er niet vanzelf

The making of


Juni 2015 was het; ik liep achteloos binnen in het Topsportcentrum in Rotterdam, als altijd op zoek naar leuke wedstrijden. De herrie kwam me van verre tegemoet – nietsontziende tanks op wielen, die met een verderlichte aanraking het veld over werden gestuurd, met als enig doel steeds maar weer dat balletje over de doellijn te rijden: een combinatie van gladiatorspelen, schaak en handbal!

Een boek moest er komen, over deze mooie en bij het grote publiek nog onbekende sport. Dus volg ik inmiddels al drie jaar het Crashing Dream Team, zoals het Rotterdamse team zich noemt, bij hun competitiewedstrijden en trainingen; heb ik ze op de paragames in Breda Nederlands Kampioen zien worden; heb ik leren tillen, tape plakken, banners ophangen en wielen verwisselen; heb ik het hele team en hun ondersteuners leren kennen en is het óók een beetje mijn team geworden.

En toen was er een berg foto’s, en kwamen er interviews door een heuse journalist. Keuzes, keuzes, keuzes: een samenhangend concept, aantal pagina’s, actiefoto’s of toch achtergrondfoto’s, kleur of toch zwart-wit, soort kaft, lettertype, papiersoort, oplage, drukwijze en nog veel meer.

Het resultaat kun je nu zelf bekijken. Je kunt je eigen exemplaar bestellen door hierboven via de gele button de link te volgen. In de foto’s op deze pagina zie je het boek langzaam vorm krijgen. Het thema is als altijd ‘determination’, en ik hoop dat je iets van de passie en de vasthoudendheid van deze helden meekrijgt en meedraagt. Veel plezier met murderball!

 
Van foto tot boek...