Over mij en mijn opdrachtgevers

Andrea van Steensel

Afgestudeerd aan de Fotoacademie Amsterdam in december 2016, fotografeer ik vanaf 2013  voornamelijk sport, sporters en sportevenementen.  In mijn fotografie ben ik op zoek naar de essentie van iedere sport en de uitingen die daarbij horen. De ene keer is dit te vinden in portretten, een andere keer in actiefoto’s of in een backstage reportage. Deze afwisseling zoek ik bewust op: de schoonheid van de prestatie, de emoties die erbij komen kijken en de context waarbinnen de sport plaatsvindt vormen de driehoek waarbinnen ik fotografeer.

Mijn vrije werk bestaat over het algemeen uit enkele beelden of samenhangende kleine reportages en gaan over intensiteit, bekwaamheid, passie en schoonheid. Mijn beelden hebben vaak een illustratieve inslag.

Ik werk graag met opdrachtgevers omdat ik het prettig vind om in een team een prestatie neer te zetten, mijn expertise en eigenheid in te zetten als onderdeel van een evenement of groep en daarbij ook een faciliterende rol te spelen naar de sporters. Dan versla ik een heel evenement, voor én achter de schermen.

Organiseert u een sportevenement en wilt u dat ik kom fotograferen? Of wilt u meer weten over een fotoserie op de site? Neem dan contact op via de contactpagina.

Opdrachtgeversknas_
wsm-events
sportvibes_united
ahoy_rotterdam


nbbf_ifbb
knrb
strong_viking
amdc16